Πως τρίβουμε εύκολα τη μαστίχα στο μπλέντερ

11.4.14 0 Σχόλια


Εάν νομίζετε πως ο μόνος τρόπος να θρυμματίσουμε τη μαστίχα, είναι κοπανίζοντας τη στο γουδί, κάνετε λάθος. Μπορούμε κάλλιστα να τη τρίψουμε τέλεια στο μπλέντερ. Πως; Δείτε παρακάτω την διαδικασία.

Υλικά
  • Μαστίχα Χίου
  • Ζάχαρη Κρυσταλλική
  • Μπλέντερ
  1. Βάζουμε σε ένα μπλέντερ την μαστίχα Χίου μαζί με 3-4 κουταλιές ζάχαρη.
  2. Θέτουμε το μπλέντερ σε λειτουργία για μισό λεπτό. Αν αισθανθείτε ότι το μαχαίρι "κολλάει" σταματήστε το μπλέντερ και προσθέστε μερικές κουταλιές ζάχαρη ακόμη! 
  3. Η μαστίχα θα πρέπει να είναι πλέον τριμμένη. Αν δεν είναι επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. 





0 σχόλια :