Πως τρίβουμε εύκολα τη μαστίχα στο μπλέντερ
Εάν νομίζετε πως ο μόνος τρόπος να θρυμματίσουμε τη μαστίχα, είναι κοπανίζοντας τη στο γουδί, κάνετε λάθος. Μπορούμε κάλλιστα να τη τρίψουμε τέλεια στο μπλέντερ. Πως; Δείτε παρακάτω την διαδικασία.
Υλικά
- Μαστίχα Χίου
- Ζάχαρη Κρυσταλλική
- Μπλέντερ
- Βάζουμε σε ένα μπλέντερ την μαστίχα Χίου μαζί με 3-4 κουταλιές ζάχαρη.
- Θέτουμε το μπλέντερ σε λειτουργία για μισό λεπτό. Αν αισθανθείτε ότι το μαχαίρι "κολλάει" σταματήστε το μπλέντερ και προσθέστε μερικές κουταλιές ζάχαρη ακόμη!
- Η μαστίχα θα πρέπει να είναι πλέον τριμμένη. Αν δεν είναι επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
0 σχόλια :